Guide: Spaophold i Sverige – Disse badehoteller i Sverige SKAL du besøge

Bedste badehoteller i Sverige

Var det noget med en tur over Øresund til et afslappende spaophold i Sverige? Så bør du læse denne guide hvor vi har samlet vores bud på de bedste badehoteller i Sverige. Så gør dig klar til ren afslapning ved poolen med en drink i hånden, afspændende massage, ren kvalitetstid og god mad og vin om aftenen.

Ystad Saltsjöbad

https://www.instagram.com/p/B4PcUZlpV3Q/

BOOK OPHOLD

Ystad Saltsjöbad er beliggende i det sydligste Sverige og er et klassisk elegant, men samtidig moderne badehotel som byder på ren luksus og selvforkælelse lige ud til Østersøen. På en god solskinsdag kan man skue til Bornholm. Er du ikke til en kold dukkert i havet kan du nyde deres lækre opvarmede pool og selvfølgelig de moderne og luksuriøse spa faciliteter. Et ophold på Ystad Saltsjöbad byder på ren afslapning og selvforkælelse og er det perfekte sted til en weekend getaway. Du kan være fremme ved Ystad Saltsjöbad på kun én time og et kvarter i bil fra København.

Falkenberg Strandbad

https://www.instagram.com/p/B2eVNGnHQVw/

BOOK OPHOLD

Falkenberg Strandbad er beliggende op langs den svenske vestkyst i smukke rammer lige ud til Kattegat. Det er uden tvivl et af de bedste badehoteller i Sverige. De kan prale af en spa-afdeling i særklasse med en flot instagram-værdig indendørs pool, en opvarmet udendørs pool, boblebad, sauna og en pool med havudsigt. Du kan også vælge et væld af forskellige spa-behandlinger, ligesom der er aktiviteter som yoga og andet. Sidst men ikke mindst kan du hos Falkenberg Strandbad nyde eksponentiel god mad i en af deres to restauranter, hvor du får gourmetmad i flotte rammer.

Hotel Skansen

BOOK OPHOLD

Hotel Skansen ligger i den lille og hyggelige by Båstad, hvor der er gang i den om sommeren med stor tennisturnering og masser af svenskere der drikker champagne og spiser skalddyr, men helt modsat er byen uden for sæson, hvor der er stilhed og idyl at finde. Hos Hotel Skansen kan du nyde de gode indendørs spafaciliteter som indeholder en pool, en japansk varm kilde, to saunabade og afslapningsområde med udsigt over strand og hav. Der er mulighed for forskellige behandlinger, ligesom der både er træningsrum, en spashop og mulighed for at booke en privat jacuzzi. Er du til et koldt gys i havet har du mulighed for at bade fra badehuset som ligger 60 meter ude i havet.

Vitemölla Badhotell

Et unikt og traditionsrigt badehotel fra 1913 beliggende på den svenske østkyst i den lille fiskerby Vitemölla. Hotellet er fornyligt gennemrenoveret og står derfor meget flot og lækker både indvendig og udvendigt. Det er ikke stedet man skal tage hen hvis man ønsker overdådig luksus, men er i stedet godt hvis man ønsker autentisk svensk idyl og være i et med naturen i smukke og rolige omgivelser. Blot 50 meter er der til stranden og til en forfriskende dukkert i det lækre havvand. Ca. 2 timers køretur fra København så befinder du dig i omgivelser hvor du lynhurtigt glemmer tid og sted og alt stress og jag hjemmefra er lagt bag dig.

Hotel Gässlingen

https://www.instagram.com/p/BzTgm6fIlNQ/

Hotell Gässlingen er et lille og hyggeligt badehotel i Sverige lige når man kommer over broen og sydpå, på halvøen Skanör-Falsterbro. Et skønt tilflugtssted om sommeren hvor der er lækker hvid sandstrand og en masse af de små billedskønne svenske badehuse. Hotell Gässlingen er vel nok det tætteste svenske badehotel på Danmark. Det tager således kun 50 minutter at køre fra København til det skønne badehotel. På hotellet er der afslapningsområde med varm kilde og sauna, udendørs pool og mulighed for spabehandlinger. I restauranten kan du om dagen nyde en klassisk svensk rejemad og et koldt glas hvidvin og om aftenen en god kulinarisk oplevelse baseret på lokale råvarer.

Vi håber du kunne bruge vores guide til de bedste badehoteller i Sverige. Skriv gerne en kommentar nedenfor, hvilket der er dit favorit badehotel i Sverige 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *