Her får du det bedste smørrebrød i København

Bedste smørrebrød i København

Smørrebrød. En af de bedre danske frokost klassikere. Hvis du gerne vil i smørrebrødshimlen, så er København stedet at bevilge sig hen. Der er nemlig rig mulighed for at finde overdådig og lækker smørrebrød i den danske hovedstad. Her på redaktionen er vi vilde med smørrebrød og vi kender til de bedste steder i København. Vi har også forhørt os hos venner og netværk og resultatet er denne liste som giver dig det komplette overblik over de bedste steder at spise smørrebrød i København.

Restaurant Palægade

https://www.instagram.com/p/Bwpk-3DlhpZ/
Restaurant Palægade ligger sjovt nok på, Palægade i København. Den hyggelige lille vej som binder starten af St. Kongensgade og Bredgade sammen, blot et stenkast fra Kgs. Nytorv. Denne gamle klassisk danske restaurant byder på et væld af godt og lækkert smørrebrød af kun de bedste råvarer. Med speciale i sild, byder de på intet mindre end 7 forskellige sildemader. Der findes dog også andet godt fra havet, herunder smørrebrød med rødspættefilet, klassisk rejemad med håndbillede rejer, varmrøget laks på ristet rugbrød, eller hvad med en hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse? En af Palægades specialiteter. Af andre lækkerier kan der nævnes klassisk hønsesalat med peberbacon og koldrøget krondyr med svampe mayonnaise. Palægade er et besøg værd hvis du ønsker en smørrebrøds oplevelse i særklasse. Her får du klassisk dansk smørrebrød i den finere ende, men til en ganske fornuftig pris.

Aamanns

https://www.instagram.com/p/B3_b53_B9Zd/
Aamanns byder på delikat, velanrettet og økologisk smørrebrød i en klasse for sig. Udvalget er bredt og der findes alle de rigtige smørrebrødsklassikere i form af kartoffelmad, hønsesalat, sildemad mv. Du kan også få mere moderne versioner som avocadomad, smilende æg og blå kornblomst. Derudover skal der nævnes en favorit fra Aamanns som er deres smørstegte rødspætte! Fælles for smørrebrødet fra Aamanns er, at det er yderst lækkert og velsmagende og der er virkelig kræset for detaljerne. Både en visuel flot og smagsfuld oplevelse. Alt smørrebrød bliver serveret på deres eget hjemmelavede økologiske rugbrød. Priserne hos Aamanns er fornuftige. Her betaler du 70 kr. pr. stk hvis man spiser i restauranten og 65 kr. to go. Ideelt til selskaber. Der anbefales 3 stk. pr. mand. Aamanns har også minismørrebrød som er ideelt til reception, fest eller andre selskaber.


Læs også: Her finder du det bedste streetfood i København


Hallernes Smørrebrød

https://www.instagram.com/p/ByUXeeRBnkx/
Hallernes Smørrebrød er god og budgetvenligt smørrebrød som fås i Torvehallerne, Tivoli Food Court og på toppen af Magasin centralt i København. Her får du store og overdådige stykker smørrebrød som er lavet af råvarer i høj kvalitet. Udvalget er bredt og de har stykker af smørrebrød til enhver smag. Svært at finde en favorit at fremhæve, men der kan nævnes en utrolig lækker stegt fiskefillet, kæmpe overdådig rejemad, utrolig delikat hønsesalat med bacon og selvfølgelig en god roast beef, for ej at forglemme kartoffelmad med ristet løg. Hallernes Smørrebrød er også et godt valg hvis du ønsker smørrebrød til catering. Du har sikkert allerede set Hallernes Smørrebrød i København og hvis du endnu ikke har smagt det, så er det på tide.

Restaurant Sankt Annæ

https://www.instagram.com/p/BzkjiQwg-_V/
Restaurant Sankt Annæ er en charmerende dansk frokostrestaurant som faktisk kan pryde sig med at være anbefalet i michelin-guiden. De gør sig i klassiske danske specialiteter, herunder smørrebrød af særdeles høj kvalitet. Beliggenheden er ud til den skønne Sankt Annæ plads lige ved siden af Amalienborg, skuespillerhuset og det nylige anlagte Ofelias plads ved Københavns kanal. Alt er hjemmelavet hos Restaurant Sankt Annæ og der bruges kun de bedste råvarer. Der serveres tilmed et væld af gode øl, såvel som både danske og udenlandske snaps. De har et bredt udvalg af smørrebrød som laves og serveres efter bogen på flot kongeligt porcelæn. Mere dansk bliver det vel ikke. Priserne er faktisk overraskende gode i forhold til kvaliteten og de rammer man befinder sig i til en lækker og hyggeligt frokost hos Restaurant Sankt Annæ.


Læs også: Vores bud på de 10 bedste luksushoteller i København


Hygge Taste of Denmark

https://www.instagram.com/p/Bz5WIwRBfBH/
Hygge Taste of Denmark er beliggende centralt i København i Boltens Food Court og er perfekt hvis man ønsker lækkert smørrebrød til en fornuftig pris, klar til servering med det samme. Hos Hygge Taste of Denmark går man op i at servere overdådig højbelagt smørrebrød hvor kun de bedste danske råvarer bliver brugt. Find en lang række danske smørrebrødsklassikere hos Hygge Taste of Denmark, ligesom du også kan få en række andre klassisk danske retter. Blandt favoritterne kan der nævnes deres rejemad, fiskefilet, kartoffelmad og hønsesalat med bacon. Priserne er fornuftige og man får rent faktisk meget for pengene. Nyd din smørrebrød indenfor eller på den udendørs teresse eller i gården.

Restaurant Schønnemann

https://www.instagram.com/p/BtdbJWMBuQk/
En af de mere kendte klassisk danske restauranter i København. Restaurant Schønnemann er en historisk og traditionsrig frokostrestaurant som kan dateres tilbage til 1877. Deres speciale er smørrebrød, men der kan også findes lune retter og andre spændende specialiteter på kortet. Alt bliver lavet af de bedste råvarer og så er det altid frisksmurt smørrebrød, når det er bedst. Udvalget af smørrebrød er stort, men hver mad bliver lavet nøje til perfektion. Hos Schønnemann får du lækkert og smagsrigt smørrebrød som er anrettet flot og estetisk. Stykkerne er mellemstore og der anbefales således 2 stk. til den lille sult, 3 stk hvis du skal være mæt og 4 hvis du er meget sulten. Restaurant Schønnemann menes af mange, at være en af de bedste danske frokostrestauranter og de laver uden tvivl noget af det bedste smørrebrød i København.

Cafe Gammeltorv

https://www.instagram.com/p/BevYkHbhINl/
Café Gammeltorv er en frokostrestaurant med klassisk dansk smørrebrød, ledsaget af fadøl og iskold snaps. Restauranten har eksisteret siden 1910 og har siden da haft stolte traditioner med en beliggenhed på Københavns ældste torv, Gammeltorv. Alt bliver lavet fra bunden og man får hos Cafe Gammmeltorv således en sublim gastronomisk oplevelse med ægte dansk smørrebrød. Derudover kan Cafe Gammeltorv klare intet mindre end 45 forskellige snaps. Af favoritter kan der nævnes deres gammeldags modnede karrysild, rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og klassiske tatar. Hos Cafe Gammeltorv bliver der serveret store flotte smørrebrødsstykker på klassisk dansk kongeligt porcelæn. En autentisk dansk frokostoplevelse.

Restaurant Orangeriet

https://www.instagram.com/p/BgGmzbjF6GQ/
Restaurant Orangeriet er ren og skær dansk idyl i Kongens Have og udover en flot beliggenhed kan de også pryde sig med at servere mad i særklasse. Til frokost kan du vælge mellem 14 forskellige smørrebrødsstykker og der er kræset for detaljerne ligesom kvalitet er i højsæde. Smørrebrød serveres på økologisk rugbrød fra lagkagehuset og der bliver brugt friske danske råvarer. Alle smørrebrød koster 95 kr. og der anbefales 2-3 stykker pr. person. Nyd din frokost i det flotte orangeri eller udenfor i haven på den store hyggelige terrasse. Restaurant Orangeriet er en moderne og elegant restaurant i romantiske rammer. Inspireret af det danske og klassiske europæiske køkken.

Restaurant Frihavn


Restaurant Frihavn er en noget særlig restaurant med beliggenhed i en gammel stationsbygning omringet af moderne nybyggeri på Østerbro. Der bliver kræset for detaljerne med flotte anretninger af danske smørrebrødsklassikere. Af favoritter kan der nævnes Koldrøget færøsk laks med rygeostcreme (som ses på billedet ovenfor), Hønsesalat med syltede svampe og Sprødstegt rødspætte. Restauranten er indrettet i lyse og flotte rammer i den ikoniske gamle stationsbygning. Konceptet er gennemført og alt lige fra kvalitet af råvarer, anretning og betjening bliver der lagt stor vægt på, for at skabe en samlet god helhedsoplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *