Guide: Bliv gladere for din krop

Cover up tattoo

Et positivt kropsbillede kan for mange være rigtig svært at identificere sig med. Her er det dog vigtigt at huske, at alle kroppe er smukke på sin helt egen måde. Det er nemlig det, som gør os unikke, og det skal man ikke lave om på. Dog er der også nogle gode måder, hvorpå du kan passe godt på dig selv, og give dig den nødvendige kærlighed og pleje, du fortjener. Læs med her og bliv inspireret.

Uønskede tatoveringer

Rigtig mange mennesker går hver dag rundt med tatoveringer, de fortryder at have fået lavet. Det er måske et navn på en person, du har fået tatoveret, men nu snakker du ikke længere med personen. Så kan tatoveringen måske gøre dig ked af det i stedet for glad, som den jo helst skal give. Her kan det være en god ide at overveje at få lavet en cover up tattoo, så du igen kan blive glad for din krop. Der findes heldigvis rigtig mange dygtige tatoveringsartister derude, som kan hjælpe dig med at dække din nuværende tatovering og gøre dig glad for det nye resultat igen. En cover-up tatovering kan blive lavet over næsten alle slags eksisterende tatoveringer uanset design og farve. Dog er nogle designs og farver nemmere for artisten at arbejde med, når der skal laves cover ups. Oftest kan det dog lade sig gøre, så vær ikke bange for at tage kontakt til en tatoveringsartist, så du kan blive glad for din krop igen.

Giv den pleje og kærlighed

Jo mere vi passer på vores krop, jo mere kan vi faktisk lide den. Dette skyldes, at det der giver en lykke-hormoner, kan vi bedre lide. Hvis du passer og plejer din hund eller din partner, elsker du dem ofte også endnu mere, da du giver dem den nødvendige kærlighed og pleje, de fortjener. Men hvorfor skal du ikke selv også have del i den kærlighed og pleje så? Sæt noget tid af til dig selv et par gange om ugen og se, hvordan du lyser mere og mere op i både dine egne og andres øjne. Det er ofte virkelig lidt der skal til. En hurtig hovedrengøring af dit hjem, et opfriskende bad og en god kropscreme, kan du komme rigtig langt med, så du både kan se og føle dig gladere for dig selv og din krop. Det er slet ikke så svært.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *