De bedste coffee table bøger

Bedste coffee table bøger

Coffee table bøger er et must til et hvert hjem hvor man går op i boligdesign. De er gode til at skabe hygge og en unik atmosfære i hjemmet. Ligeledes kan de signalerer ens interesser og giver gæster i hjemmet mulighed for, at bladre i dem og lade sig underholde og inspirerer. Coffee table bøger skal helst være store og flotte med et iøjenfaldende cover. De indeholder oftest flotte store billeder der har en helt særlig stemning som matcher det emne bogen vedrører. Det er som regel emner som mode, bolig, gastronomi, rejser, oplevelser og øvrig livsstil. De er perfekte til sofabordet, i entreen eller et hyggeligt indrettet hjørne med en lænestol og et lille ‘Coffe table’.

The Kinfolk Entreprenuer

KØB HER

De fleste kender nok Kinfolk og deres utrolig flotte og inspirerende bøger med en helt særlig estetik. The Kinfolk Entreprenuer er ingen undtagelse og giver et interessant indblik gennem uafhængige fortællinger om en række iværksættere fra rundt om i verden. Bogen består af interviews med disse iværksættere, samt flotte billeder af personerne. Dækker forskellige industrier alt lige fra modedesign til hotelbranchen. Denne eller en af de øvrige Kinfolk bøger er i toppen over de bedste coffee table bøger

Copenhagen Food

Copenhagen food bog

KØB HER

Copenhagen Food er den perfekte Coffee table bog hvis du bor i København. Bogen tager udgangspunkt i forfatter Trine Hahnemann’s liv, hvor hun gennem 40 år har boet i centrum af København og der findes ikke det stykke smørrebrød, den hotdog, is eller kaffe som Trine ikke har smagt. I bogen bliver man taget med gennem København og de bedste spisesteder byen har at byde på. Man hører om gamle traditionsrige bagerier, madmarkeder, bedste street food, bedste steder at få en drink og den københavnske kaffekultur. Udover en gennemgang af Københavns madkultur og tips til de bedste spisesteder, byder bogen også på 70 af Trine’s yndlingsopskrifter. Bogen er på engelsk.

Bringing Nature Home

Bringing nature home

KØB HER

En bog der tager udgangspunkt i “Back to nature” bevægelsen. Bogen illustrerer på bedste vis hvordan man laver flotte blomsterdekorationer. Der er dog ikke tale om store og dyre blomsterdekorationer, men derimod dekorationer som tager udgangspunkt i naturen og de blomster der er til rådighed indenfor en given sæson. Bogen giver en masse inspiration til hvordan du kan bringe naturen indenfor i dit eget hjem gennem sæsonbestemte blomsterdekorationer. Billederne i bogen er utroligt flotte og det en flot coffee table bog at have liggende fremme.

The Bucket List

The bucket list bog

KØB HER

The Bucket List tager dig gennem 1.000 forskellige steder som er særlige og værd at opleve. Bogen giver anledning til at drømme og inspirere til at rejse og opleve mange af de fantastiske steder jorden har at byde på. Der er også udvalgte steder i Danmark repræsenteret, herunder Tivoli i København, Vikingeskibsmuseet i Roskilde, Storebæltsbroen og Sort Sol i vadehavet. Der er mange timers læsning hvor du kan koble fra og rejse jorden rundt fra din sofa og læse om spændende steder og oplevelser, mange af dem som du ikke engang vidste fandtes.

The Book Of Tapas

KØB HER

Tapaskulturen er en spansk livsstil og er velkendt her i Danmark som små portioner af mad som man spiser sammen og oftest deler. Det er den mest autentiske måde at nyde god spansk mad på. Denne bog er den ultimative guide til det bedste tapas. Man får hele 250 autentiske opskrifter på tapas, som er nemme at følge og resulterer i nogle appetitelige retter som kan bruges som appetizers inden et større måltid eller som et tapas-bord hvor man hygger med god vin, god mad og i godt selskab deler alle retter. Den perfekte Coffee table bog til den madglade person.

Louis Vuitton

Louis Vuitton bog

KØB HER

Louis Vuittoner indbegrebet af luksus og et af verdens fineste og mest velkendte luksusbrands. I denne bog får man fortællingen om hele Louis Vuitton’s historie. Det er en interessant fortælling som giver et stort indblik i firmaets historie og man kommer helt tæt på Louis Vuitton som firma og brand. Bogen er flot udført med smukke og iøjenfaldende billeder som man kan dvæle ved i timevis. Denne bog er en opdateret udgave af den oprindelige som indeholder 20 ekstra sider opdateret med nutidens historie. Bogen er perfekt til hjemmet hvor man går op i mode og design.

Hvilken er din favorit Coffee table bog? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *