10 flotte og elegante dameure

Festina dameure

Er du på udkig efter et flot og elegant dameur til dig selv eller måske som en gave, så er du landet det rette sted. Vi har samlet hele 10 dameure som alle er flotte, men også meget forskellige. På den måde kan du lade dig inspirerer og der burde være noget til både enhver smag og ethvert budget. God fornøjelse.

Nordgreen Native

1 af 10

Pris: 1195 DKK / KØB HER

Nordgreen Native er et minimalistisk dansk designerur. Det fåes i 2 størrelser til kvinder. 36mm hvis man godt kan lide det lidt stort og 32mm hvis det gerne må være lidt mindre. Denne Native model med hvid skive og sort læderrem er en bestseller hos Nordgreen. Uret er designet med fokus på balance. Et flot klassisk og stilrent dameur der passer til de fleste moderne kvinder. Urkassen har bløde og runde former, hvilket giver et mildt og simpelt udtryk. Urkassen er tynd og det er et utrolig let og behageligt ur at gå med. Remmen er let at udskifte hvilket hurtigt kan give uret et helt nyt og anderledes udtryk.

Georg Jensen Koppel Dameur

2 af 10

Pris: 7500 DKK / KØB HER

Her har vi med et dameur at gøre i den lidt højere prisklasse. Tilgengæld er der tale om et Georg Jensen, et sandt dansk design ikon. Uret er stilrent og moderne med en minimalistisk hvid urskrive og en diskret datovisning i bunden af skiven. Uret måler 32mm i diameter hvilket er perfekt til den feminine hånd. Det har dog stadig en god tyngde og er et ur der skiller sig ud og som man ligger mærke til på hånden. Uret har en kraftig meshlænke i stål, samt safirglas. Dette Georg Jensen Koppel dameur er velegnet til den stilbevidste kvinde der ønsker et ur der kan bruges til både hverdag og ved særlige lejligheder.

Skagen Anita Dameur

3 af 10

Skagen Anita dameur

Pris: 1398 DKK / KØB HER

Skagen er et meget populært mærke blandt ure til kvinder. Det skyldes i høj grad nok deres flotte design, kombineret med nogle fornuftige priser. Dette er en af de mere feminine skagenure, der uden tvivl vil pryde de fleste kvindehåndled. Det er udført i forgyldt rustfrit stål, med en sølvfarvet urskive der har små krystaller i stedet for tal, bortset fra kl. 6 og 12. Den sølvfarvet urskrive, samt de små fine krystaller er med til at gøre uret uskyldigt og feminint. Den tynde urrem som også er en forgyldt mesh lænke i rustfri stål er ligeledes med til at gøre uret feminint og let i udtrykket. Dette Skagen Anita dameur måler 30mm i diamenter hvilket er en perfekt størrelse til de fleste kvindehåndled. Et perfekt valg hvis du ønsker et elegant og feminint dameur.

Bering Classic Dameur

4 af 10

Bering dameur

Pris: 1599 DKK / KØB HER

Dette ur fra Bering skiller sig ud fra mængden af dameure med sin firkantet urkasse med runde hjørne. Der er dog stadig tale om et klassisk flot dameur med et moderne twist. Uret er fremstillet i poleret/børstet stål. Urkassen er i rosaforgyldt rustfrit stål, der får sammen med den sorte urskive får uret til at fremstå flot og elegant. Den tynde sorte stål mesh lænke fuldender urets look og skaber et komplet harmonisk dameur som man virkelig ligger mærke til på armen. Urets diameter måler 28mm og det er et let og meget behageligt ur at bære. Berint Classic dameur er et flot og minimalistisk ur der skiller sig ud fra mængden.

Garmin Vivomove 3S

5 af 10

Garmin vivomove dame smartwatch

Pris: 2099 DKK / KØB HER

Garin Vivomove 3S er et hybrid smartwatch som er yderst populært blandt kvinder. Smartwatches tiltager i det hele taget i popularitet og denne hybrid forener et klassisk dameur med et smart ur der kan holde dig opdateret om dine skridt, kalorier, distance og etager, samtidig med det holder øje med din sundhed, menstruationscyklus og stressregistrering. Du kan også styre din musik, læse beskeder og se hvem der ringer til dig. Dette ur skiller sig virkelig ud med sit flotte design med en urkasse i guldfarvet stål og en flot og feminin silikone urrem i rosa. Uret måler 39mm i diameter hvilket er lidt mindre i størrelsen sammenlignet med andre smartwatches og er derfor en perfekt størrelse til et damehåndled. Dette Garmin Vivomove 3S er nok et af de bedste og flotteste hybrid smartwatch dameure.

Daniel Wellington Iconic Link

6 af 10

Daniel Wellington Iconic Link dameur

Pris: 1299 DKK / KØB HER

Daniel Wellington Iconic Link er en ny model introduceret i 2019. Det er på kort tid blevet en bestseller med sit flotte ikoniske design. Modellen fåes i tre størrelser. Hhv. 28mm, 32mm og 36mm. Så der er en størrelse der passer til ethvert hådled og enhver smag. Ligeledes fåes uret i enten sølv eller rosaguld og med enten hvid eller sort skive. Der er derfor rig mulighed for at sammensætte netop det udtryk du ønsker udfra størrelse og farve på uret og urskiven. Daniel Wellington Iconic Link forhandles kun eksklusivt hos udvalgte forhandlere. Det er svært at være uenige i at Daniel Wellington Iconic Link er et af de flotteste og mest ikoniske dameure på markedet i øjetblikket.

Skagen Signatur Dameur

7 af 10

Pris: 898 DKK / KØB HER

Skagen Signatur dameure er en af de mest populære modeller fra den danske urproducent. De er gode til dagligdagsbrug på job og i fritiden men kan i høj grad også gå an til særlige begivenheder. Denne model pynter yderst flot på håndleddet med sin flotte guldfarvede urkasse i 38mm, den simple hvide urskive og den elegante meshlænke. Det er et ur som er utrolig behageligt at bære på håndleddet da urkassen er tynd i tykkelsen og urremmen er fleksibel. Her får man et simpelt og flot dameur til en rigtig god pris fra mærket Skagen som nok er en af de førende danske producenter af dameure. kvaliteten er i top og designet er tidsløst.

Festina Dameur

8 af 10

Pris: 1298 DKK / KØB HER

Et unikt og meget populært ur fra Festina. Der er tale om et flot og elegant dameur der er til den feminine side. Uret skiller sig ud med sine swarowski krystaller i urskiven der virkelig giver et meget smukt og unikt udtryk. Uret er med sine 31,8mm i diameter og sin tynde meshlænke et slankt og feminint ur i sit udtryk. Det passer til de fleste anledninger og ligeledes til de fleste stile. Festina laver dameure i god kvalitet og er en anerkendt urproducent på det internatioale marked. Her har de ramt plet med et ur til kvinder der virkelig imponerer med den anderledes og unikk urskrive. Modellen fåes også i rosa guld i stedet for sølv og med en lys urskrive.

Bering Ultra Slim Dameur

9 af 10

Bering ultra slim dameur

Pris: 1499 DKK / KØB HER

Som det fremgår af navnet er dette dameur fra Bering det ur med den hidtil tyndeste urkasse på blot 4,8mm i tykkelsen. Det er derfor et ur der er utrolig behageligt at bære på håndleddet. Uret er i klassisk dansk design med et moderne, minimalistisk og let udtryk. Uret er fremstillet i forgyldt rustfri stål og med safirglas. Det er 31mm i diameter og har dermed en god størrelse til de fleste damehåndled. Bering er et populært urmærke når det kommer til dameure og mange modeller inklusiv denne er meget efterspurgte. Bering Ultra Slim dameur er i et tidsløst design og en høj kvalitet, så det er et ur der kan holde i mange år. Fåes også i sølv.

Certina DS Action Lady

10 af 10

Certina DS Action

Pris: 3700 DKK / KØB HER

Certina er et schweizisk urmærke der har produceret ur siden 1888 og er kendt for deres høje kvalitet. Her får men et flot dameur med en urkasse og stållænke udført i rustfrit stål. Visere og markeringer er rosa forgyldte med en stærk selvlysende lumen. Uret er vandtæt og generelt solidt og kan modstå det meste. Et rigtig godt all-around dameur der kan bruges både til hverdag og til festlige begivenheder. Det er råt og feminint på samme tid og er med til at tilføre kant til ens udtryk og stil. Urkassen måler 34mm i bredden hvilket er en god størrelse til denne type af dameur. Der er datoviser i bunden af skiven. Dette ur er et godt valg hvis man ønsker et schweizisk dameur i høj kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *