Drøm dig til mere overskud

Drøm dig til mere overskud

Søvn er det nye sort. Det er her, man henter energien til nye udfordringer og godt humør til næste dag. Dog kræver det, at man sover godt, og det kan faktisk være svært at komme til det for nogle. Heldigvis findes der smutveje, man kan benytte sig af, og en af dem er en rigtig god seng.

Den bedste seng

Når man tænker på, at man nærmest bruger en tredjedel af ens liv på at sove, er det indlysende, at det skal være rart at være i drømmeland. Med alle de timer, man tilbringer i sengen, er det en investering værd. Man skal have en seng, som passer til hele ens krop. Og her er alle mennesker jo forskellige, så den seng, som er den bedste for en person, er måske ikke optimal for en anden. I øvrigt ændrer kroppen sig med tiden, så man må tage udgangspunkt i kroppen her og nu. Døjer man med nogle fysiske skavanker, må man finde en seng, som tager hensyn til dette, så man får noget ekstra støtte. Vågner man og har ondt, er der noget, som tyder på, at sengen ikke fungerer ideelt for en. 

En topmadras kan være en afgørende betingelse for, at man sover ordentligt. Den giver lige det sidste til sengen og forlænger den støtte, man har i madrassen. Er man tung, skal man som udgangspunkt vælge en hård madras, mens letvægterne skal vælge en blød madras til deres tur i drømmeland.

Få et flot soveværelse

Er man ude at købe ny seng, kan man lige så godt gøre lidt ud af det. Man gider jo ikke sove i en helt ny seng i det gamle sengetøj. Så kan man købe noget nyt sengetøj og måske et sengetæppe og nogle puder. På den måde får man et helt nyt og lækkert sovemiljø. Rummet, man sover i, påvirker kvaliteten af den søvn, man får. I soveværelset skal man kunne finde ro, det vil sige, der skal være rolig belysning og helst ikke blåt lys. Der skal helst være afdæmpede farver, som giver harmoni, så man falder til ro, når man kommer ind i rummet. Det giver de bedste betingelser for en god nats søvn. Og får man dette, vil man kunne mærke det på det overskud, man vågner med om morgenen. Så har man fået tanket op på fysisk og mental energi og kan klare de udfordringer, man står overfor hele dagen lang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.