Elegante knivmagneter til køkkenet: Dansk design & kvalitet

Knivmagneter i dansk design

En god måde at opbevare sine knive på er ved brug af en knivmagnet som kan hænge flot og elegant i køkkenet. Hvis man har et godt udvalg af flotte køkkenknive så er en knivmagnet den oplagte måde at præsentere dem på. Ligeledes er ens knive altid let tilgængelige og altid til at finde. De bedste knivmagneter er dem som er lavet i træ, da de skåner knivene mere end en knivskinne i metal.

Vi har lavet denne oversigt over flotte og elegante knivmagneter, så du kan finde netop den som tiltaler dig mest. Vi har valgt kun at inkludere knivmagneter i træ, da disse er flottest og bedst for dine knive. I oversigten finder du knivmagneter i forskellige træsorter. Disse knivmagneter har alle et forskelligt udtryk og du kan dermed vælge den som passer bedst i udseendet til dit køkken.

Knivmagnet i egetræ

PRIS: 695 DKK / KØB HER

Flot og elegant knivmagnet i egetræ som giver et let udtryk. Velegnet til det lette og lyse køkken. Denne knivskinne i egetræ har plads til 7 knive. Unikt design med ingen synlige skruer. Har en kraftig magnet der holder dine knive godt på plads. Knivmagneten er i flot dansk design og håndlavet af danske håndværkere.

Knivmagnet i røget egetræ

PRIS: 785 DKK / KØB HER

Denne knivmagnet i røget egetræ giver et lidt mere råt look og klæder det rustikke køkken. Passer perfekt til flotte japanske kokke knive. Lavet med verdens stærkeste magnetmateriale holder det dine knive godt på plads og uden synlige skruer eller metal er knivene kun i berøring med træ, hvilket dine knive har bedst af. Der er plads til 7 knive på denne flotte knivmagnet i røget egetræ.

Knivmagnet i valnød

Eksklusiv knivmagnet i valnød

PRIS: 765 DKK / KØB HER

Denne knivmagnet i valnøddetræ har et eksklusivt look og passer perfekt til det flotte køkken med mørke detaljer og finish. Bag denne elegante knivskinne i valnøddetræ er der dansk design og dansk håndværk. Plads til 7 knive som bliver præsenteret på fineste vis. Ingen synlige skruer og knivene er kun i berøring med det flotte valnøddetræ.

Kommer snart

Vedligeholdelse

Det kan være en god idé at vedligeholde sin knivmagnet hvis man gerne vil have den skal fremstå pæn over tid og holde i mange år. Hvis man har en knivmagnet i en af følgende træsorter: Egetræ, Valnød, Ask eller Kirsebær gør følgende sig gældende: Det anbefales at man giver den lidt linolie et par gange om året.

Ved aftørring anbefales det man bruger en tør fnugfri klud og ikke benytter sig af rengøringsmidler. Opstår der brugsmærker kan disse fjernes med fint sandpapir, efterfulgt af en linolie behandling.

En knivmagnet har ikke godt af vand. Det anbefales derfor, at man kun hænger tørre knive på den.

Har man en lakeret knivmagnet er der ikke behov for løbende oliering. Ved rengøring anbefales der en tør fnugfri klud og uden rengøringsmidler. Man bør ligeledes kun hænge tørre knive på en lakeret knivmagnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *