Ferie i Toscana – tre ting du skal opleve

Ferie Toscana i Firenze

Dette er sponsoreret indhold

Italien er uden tvivl en af de mest populære feriedestination for mange danskere, når sommermånederne står på. Landet står absolut øverst på mange mennesker yndlingsland at tilbringe deres ferie i. Som regel er mange danskere glade for området omkring Gardasøen, men flere og flere er også begyndt få øjnene op for ferie i Toscana. Toscana er en vestlig region i støvlelandet, der er kendt for sine smukke naturoplevelser og historiske kulturbyer. Ferie i Toscana er på mange måder en drøm for de fleste, da der er det hele komprimeret ned i et overkommeligt geografisk område. Faktisk er det et fantastisk område at holde ferie, uanset om man er en, to eller flere der skal afsted på ferie. I denne artikel har vi derfor fundet tre ting, som du helt sikkert skal opleve, når du holder ferie i Toscana. Læs med og bliv klogere på, hvad du kan opleve i den smukke region i Vestitalien

Toscanas lange og smukke kyst ved Middelhavet

En af de ting, der gør Toscana til Toscana, er den smukke middelhavskyst, der starter strækker sig over hele det vestlige Toscana. Her finder man nogle af de smukkeste badestrande i Europa og mange af flotteste kystbyer på kontinentet. Det er uden tvivl en af de vigtigste dele af dele af Toscana. Den lange og elegante kyst, der strækker sig fra Marina di Carrara til Ansedonia gør Toscana til et fantastisk sted at holde sin ferie. Der er rigtig mange gode badestrande, bådudlejninger og andre muligheder for at opleve det maritime Italien på ferie i Toscana. Derudover er kystbyer som Livorno også blandt de ældste i Italien, og er derfor også helt sikkert et besøg værd, hvis man er interesseret i historie og kultur.

Siena, Chianti og de andre hyggelige toscanske byer

Toscana er andet end den smukke kystlinje, da regionen blandt andet er kendt for de mange byer, der har stået siden middelalderen. Det ses stadigt i nogle af de mindre landsbyer, hvor arkitekturen stadigt bærer præg af at være gammel og rustik. Desuden finder man også byer som Siena, Chianti og Arrezzo, der er hyggelige byer med ægte italiensk atmosfære. Her er det muligt at gå på opdagelse i det italienske køkken, da disse byer har super lækre restauranter med fantastisk italiensk mad. Ferie i Toscana er derfor fantastisk for mad- og vinelskere, da der er gode lokale råvarer og specialiteter i området.

Kulturbyerne Firenze og Pisa – Ferie i Toscana er fantastisk 

Til sidst kan man da heller ikke undgå at slå et smut forbi de historiske kulturbyer som Firenze og Pisa, der også har deres placering i Toscana. Ferie i Toscana er for de fleste også ensbetydende med en tur til det skæve tårn i Pisa eller en tur på kunstmuseum i Firenze. Disse byer – specielt Firenze – var kulturhovedstad i renæssancetiden, hvor datidens største kunstnere samledes for at samle inspiration. Derfor er ferie i Toscana helt sikkert fuldendt med en tur til Firenze eller Pisa. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *