Find gaven til de udskudte konfirmationer i år

Ørestikker

Dette indhold er sponsoreret

Grundet pandemien er rigtigt mange store begivenheder, blandt andet konfirmationer, blevet meget udskudt, for at så mange familiemedlemmer og venner vil kunne deltage. Nu hvor pandemien er ved at være under kontrol, begynder rigtig mange konfirmationer endelig her i sensommeren. Konfirmanderne skal da selvfølgelig have en lækker gave med på vejen, men det kan være svært nogle gange at finde på, hvad man skal give de unge mennesker. Man vil jo gerne give noget meningsfuldt, som de faktisk gerne vil bruge, men måske har man også selv et vist budget, der skal overholdes. Her i artiklen kan du finde inspiration til, hvad du kan give konfirmanden, i forskellige prisklasser og af forskellig karakter. 

Til hende 

Ved en konfirmation kan det betyde rigtigt meget for konfirmanden, at få en gave, som de vil kunne bruge i mange år, så de har den til at huske tilbage på den skønne dag. Noget der bestemt vil holde i flere år og som er populært hos pigerne, kunne netop være smykker. Af smykker kan man finde meget forskelligt lækkert af forskellig kvalitet og prisklasse, hvis der er et budget det skal overholdes. Hos pilgrim kan du finde superlækre ørestikker, at god kvalitet, men som samtidig er meget prisvenlige. Noget andet som piger helt sikkert vil blive glade for, er noget designertøj, sneakers eller nips. Man går aldrig galt i byen med en Kay Bojesen abe. Men særligt designer tøjet og designer sneakers er kommet meget på mode igen, og det er noget der betyder noget for mange unge i øjeblikket, at de går i de fede dyre mærker. 

Til ham

Til drengene er en altid god klassiker at give et ur. Dog er et ur langt fra det eneste smykke, drenge går med. I dag eksperimenterer mange mere med deres stil, så hold øje med hvem du køber til. Det er nemlig særligt på mode, at gå med store ringe eller armbånd. En anden ide er sneakers. Sneakers er ofte meget dyre, og kan helt være samleobjekter. En anden god ide, kunne være at give dem en form for oplevelse. Det kan være mange ting, som en lille rejse eller et tilskud til det. Måske med tilladelse fra forældre, kunne man give en tatovering, hvis det er noget de ønsker sig. Eller en tur i en lækker bil, hvem ved, kun fantasien og budgettet sætter grænser. Uanset hvad de får, vil de naturligvis blive glade for gaverne. Det vigtigste er tanken og at de bliver fejret godt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *