Genvejen til at se årtier yngre ud

Genvej til at se yngre ud

Hvad er det, der får andre til at se unge og levende ud? Det har du garanteret tænkt på, og du har sikkert også ret præcise forestillinger. Udstråling gør meget. Levende bevægelser. Tykt hår. Klare øjne. Men en ting, som du måske ikke tænker på, er at pæne, hvide tænder sender et kraftigt signal om ungdom og sundhed. Der er en grund til, at Disneys helte og heltinder altid har et perlehvidt smil. På samme måde sender gulnede og usunde tænder et signal om, at gebissets ejer ikke lever sundt og måske ikke er i helt god form. Men skulle du nu have lidt kedelige tænder, så er det nemt at lave om på.

Tandpasta-smil uden tandlæge

Du kan selv ændre dine tænders tone. Ret heftigt endda. Også uden at gå til tandlægen og betale tusindvis af kroner. Du kan blege dine tænder hjemme – sikkert og nemt. Effekten på dit udseende er overvældende, og det er ikke kompliceret. Der er mange måder, du kan gøre det på – strips, sprays, gel. Fælles er, at de produkter, der er til salg i Danmark, er sikre for emaljen, så du skal ikke være bange for at skade dine tænder.

Hvad gør dig yngre at se på?

Du kan gøre mange ting for at se yngre og friskere ud. Hudpleje, hårpleje, hård træning. Ansigtsmasker, grøn te og frisk luft. Men få ting er så effektive som at sørge for, at dine tænder er pæne. Pæne tænder har bedst vilkår, hvis man børster dem to gange om dagen og bruger tandtråd én gang dagligt. Det er der ingen tvivl om. Ligesom regelmæssige besøg hos tandlægen for at få fjernet tandsten er vigtigt. Men når alt der er gjort, er der er absolut intet i vejen for at hjælpe tænderne på vej kosmetisk. Og resultatet kan være helt overvældende.

Sådan går man i gang

Mennesker har bleget tænder i 4000 år, så det er ikke noget nyt. Det begyndte i Egypten og hvide tænder var dengang tegn på velstand. Men i Danmark er det ret nyt, at man kan gøre det hjemme. Så det er forståeligt, hvis du føler dig usikker på, hvad der virker, og hvad du skal vælge. Du kan læse meget mere om de forskellige slags tandblegning på Kosmetiko.dk. Her får du vejledning i måder at blege tænder på og masser af anmeldelser af de forskellige produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *