Fem kendte danske kvinder du bør følge på Instagram

Kendte danske på instagram

Mange af os elsker at følge de kendte i deres gøren og laden. Deres luksuriøse hverdag fyldt med spændende oplevelser. Derfor har vi lavet en liste med fem kendte og unikke danske kvinder, som vi nyder at følge på Instagram, når de deler ud af deres spændende og inspirerende liv. Elsker du sladder og at være på forkant med de seneste saftige nyheder om kendte danske kvinder, så kan vi også anbefale et besøg på www.kendte.dk.

Pernille Teisbæk @PernilleTeisbaek

Ønsker du en at følge en ægte powerkvinde inden for modebranchen, så er Pernille Teisbæk lige noget for dig. Engang var hun tandlægestuderende, og i dag har hun mere end 650.000 følgere på Instagram. På Instagram kan du blive inspireret af Pernille, som muligvis er Danmarks største trendsætter. Hun er modeblogger, stylist, model og designer. Hun tager dig med til de største modeshows i verden, og lader dig følge med på første parket.

Mascha Vang @MaschaVang

https://www.instagram.com/p/BzBbeHcF7Zh/

Det er efterhånden de færreste der ikke har hørt om Danmarks ukronede blogger- og realitydronning Mascha Vang. Hun er gået fra at feste med Hugh Hefner i Playboy Mansion til at vise os livet som mor, ikke i Danmarks hovedstad men i Kolding, hvor hun nyder livet med sin familie og gerne med et glas champagne. Samtidig giver hun os også et indblik i, hvordan det er at være en vaskeægte jernhård business lady.

Caroline Wozniacki @CaroWozniacki

https://www.instagram.com/p/Bw7ZJ63gJw9/

Hun er vores alle sammens Miss Sunshine som bliver ved med at tage verden med storm. På Instagram tager hun dig med på tennisbanen og med til træning, overalt i hele verden, både på banen og i træningslokalet med både gode og dårlige dage. Samtidig viser hun os også et indblik i sit liv som modeikon og som god veninde til blandt andet Serena Williams. Desuden er der rig mulighed for at få indblik i et af årets største bryllupper, da hun blev gift med David Lee. Hun er et sportsikon, og et modeikon, og der er rig mulighed for at få indblik i jetsetterlivet, hvis du vælger at følge hende på Instagram, som 1,4 millioner andre også gør.

Irina Olsen @IrinaTheDiva

https://www.instagram.com/p/B4QbFpfHh7B/

En anden af Danmarks ukronende realitydronninger er Irina Olsen, som vi også kender som vores alle sammens Irina The Diva. Selv kalder sig også blogger, influencer og ikke mindst Boss Lady. På Instagram tager hun dig med bag scenen, når hun tager til eksklusive events, arbejder på sit brand og makeup eller hygger med sin mand og datter. Hun viser dig, at du kan være all business, og stadigvæk prioritere familie og datter, og ikke mindst det at være ‘DJ Wifey’, når hun er med sin mand på tour.

Mathilde Gøhler @MathildeGoehler


Mathilde Gøhler er en ung kvinde fra Hjørring som siden 2014 har dannet par med musikeren Remee, som hun også har datteren Kenya med. I dag er hun succesrig mor og model, som tager dig med rundt i hele verden fra København til Cannes til Dubai. På hendes Instagram, med næsten én million følgere, er der fyldt med inspirerende billeder af mode, indretning, rejser og ikke mindst familieliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.