Flotte og funktionelle skraldespande til køkkenet

Er du på udkig efter en flot og funktionel skraldespand til dit køkken? Så er du landet det rette sted. Vi har undersøgt markedet for at finde frem til de flotteste og bedste køkken skraldespande. Der burde være lidt til enhver smag. Både helt klassiske køkken skraldespande og mere moderne udgaver med fokus på funktionalitet.

Brabantia pedalspand – NewIcon (20 liter)

1 af 6

Brabantia køkken skraldespand

Pris: 349 DKK / KØB HER

Denne køkken skraldespand fra Brabantia slipper du for lugten af gamle madrester, i det den har lufttæt lukning. Den er let at åbne med pedalen og den har soft-motion lukning som betyder, at du bare kan give slip på pedalen og den vil lukke i roligt og forsigtigt. Den har skridsikker bund som gør, at den står godt fast ved brug af pedalen. En flot og elegant skraldespand til køkkenet i et stilfuldt og moderne design. Den er i god kvalitet og kommer til en yderst fornuftig pris. Der medfølger 5 special designede PerfectFit poser fra Brabantia. De passer perfekt i spanden og posen kan ikke ses når låget er lukket. Kvaliteten er i top og der medfølger derfor 10 års garanti på denne pedalspand fra Brabantia.

House Doctor Pedalspand i stål (49 liter)

2 af 6

House Doctor skraldespand til køkkenet i stål

Pris: 649 DKK / KØB HER

Denne skraldespand er særdeles velegnet til køkkenet, med sin store kapacitet og med en diameter på 37cm er det nemt at smide skrald ud, uden at skulle bekymre sig om at ramme forbi. Du slipper også at skulle gå ud med affaldsposen alt for tit, da der er plads til rigtig meget skrald i denne spand. Skraldespanden har med sit stål finish et industrielt look som passer godt til den lidt mere maskuline indretningsstil. Den er funktionel og let at åbne og lukke med pedalen. Denne Pedalspand i stål fra House Doctor er et godt valg hvis du ønsker en ukompliceret køkken skraldespand der er let at betjene og holder i mange år.

Wesco Kickboy Pedalspand (40 liter)

3 af 6

Wesco kickboy køkken skraldespand

Pris: 1505 DKK / KØB HER

Wesco Kickboy er en kombination af klassisk tysk design og en høj grad af funktionalitet. Med plads til 40 liter er det en ideel størrelse til køkkenet. Med sin robuste pedal-mekanisme har den et smart og funktionelt låg der åbner indad. Her får man en køkken skraldespand der er af høj kvalitet og står solidt på gulvet. Wescos køkken skraldespande har i mange år været populære grundet det flotte retro design og den høje funktionalitet. Med Wesco Kickboy Pedalspand får du en flot design skraldespand der vil pryde de fleste køkkener. Hvis du passer godt på den kan denne Wesco skraldespand holde resten af livet.

Skraldespand med pedal fra Bloomingville (Natur)

4 af 6

Køkken skraldespande fra Bloomingville

Pris: 749 DKK / KØB HER

Flot og elegant skraldespand til køkkenet fra danske Bloomingville. Skraldespanden har pedal og er nem at betjene. Naturfarven på skraldespanden giver et blødt og varmt udtryk og passer diskret ind i de fleste køkkener. Den står solidt på jorden og rykker sig ikke ved brug af pedalen. En lækker køkken skraldespand i høj kvalitet, som man kan have i mange år. Måler 29,5 cm i diameteren og 68 cm i højden. Passer smukt og elegant ind med sit slanke design, selv på meget lidt plads. Kan også fås i en flot mat sort farve, som giver et anderledes men ligeså elegant udtryk.

Steel Function affaldsspand (30 liter)

5 af 6

Skraldespand til køkkenet fra Steel Function

Pris: 549 DKK / KØB HER

Enkel og stilren køkken skraldespan udført i flot højglanspoleret stål. Denne lækre skraldespan vil pifte ethvert køkken op med sin elegance og stilrene design. Den er let at åbne og lukke med den funktionelle pedal i bunden. Der medfølger en inderspand i plastik så affaldsposen er let at skifte. Den rummer 30 liter, hvilket er en god størrelse til en køkken skraldespan. Den er høj og slank i udformningen og måler 68 cm i højden. Denne lækre skraldespan fra Steel Function fortjener en plads på listen over de flotteste og mest funktionelle skraldespande til køkkenet.

Hailo pedalspand – Öko Duo Plus L (26 liter)

6 af 6

Pris: 349 DKK / KØB HER

Pedalspand fra mærket Hailo. En rektangulær skraldespan til køkkenet der kan rumme 26 liter. En skraldespan hvor funktionalitet er i højsæde. Den har 2 inderspande, således du bedre kan sortere dit affald. Den ene inderspand til almindeligt køkkenaffald er 17 liter og dermed den største, mens den anden til biodynamisk affald er på 9 liter. Åben og luk spanden nemt ved hjælp af fodpedalen. Der er soft-motion lukning som betyder, at låget lukker forsigtigt i uden en lyd. Hailo pedalspand er et godt valg hvis du ønsker en funktionel køkken skraldespand i god kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *