Mix – en digitaliseret ”dagbog”

Dette indhold er sponsoreret

Drømmer også du om en platform, hvor din personlig dagbog er digitaliseret og dermed tilgængelig for andre? Og hvorigennem du kan inspirere andre nysgerrige og kreative sjæle med dine interesser og fokusområder? Så vil vi, Trendmagasinet, anbefale dig at læse med her, hvor vi præsenterer platformen Mix, der findes både online og som app, som netop leverer personlige anbefalinger til andre med eventuelle samme interesser, med blot et klik ad gangen!

”The Best media to you from across the web”

Som overstående citat viser, skriver Mix selv, at her er tale om et medie, der tilbyder dig det bedste på tværs af internettet. Nu tænker du måske: ”men hvordan fungerer Mix helt præcis? Og hvad skal jeg dog bruge sådan et medie til?” – ja nu skal vi gøre dig klogere!

Mix hører under Expa-company- paraplyen. Expa er et dedikeret supportteam, til virksomheders opstart; Expa hjælper derfor Mix med at komme frem på markedet, og med at finde de rette løsninger, der passer til netop Mix som medie og virksomhed. Expa skriver selv, at de er virksomhedernes ”fraktionerede COO” og hjælper dem med et personligt mentorskab, der passer til netop den enkelte virksomhed.  Mix er skabt af Garrett Camp, der ønskede et medie, hvormed man kunne ”unlock the best of the web” på bedst mulige måde. Mix reducerer internettets ”støj” og finder skjulte perler ved hjælp af det allerbedste hold bestående af udgivere, redaktører og maskineindlæring.

Det går i al sin enkelthed ud på at oprette en bruger, hvorpå man kan vise ting til sine følgere, som man støtter, ønsker sig eller finder interessante, eller som man blot ønsker ens følgere skal kende til. Således kan ens følgere læse med, og samtidig kan brugerprofilen være med til at henvise sine følgere videre til specifikke sider eller webshops, denne ønsker, de skal læse nærmere om.

Lars Krogh: fra bådudstyr og billeje til computerspil

Lars Krogh er en af Mix’s brugere. Netop han gør brug af mediet til at vise sin interesse for bestemte sager og emner samtidig med, at han henvise til forskellige webshops. Eksempelvis henviser han sine følgere til en webshop, der både hurtigt, billigt og online forhandler bådudstyr af god kvalitet. Yderligere henviser han til en webshop, der besidder ”Danmarks måske største udvalg af pc-spil og Mac” med deres udvalg på over 4000 udgaver. Herudover henviser han til fire andre hjemmesider, der viser hans interesse for både kaffe, kreativitet og politiker Søren Elbæk, samt billig billeje i hele verden, hvorigennem han opfordrer til øjeblikkelig bookning af billeje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *