Nimb Club – Den eksklusive medlemsklub forbeholdt de få

Nimb club eksklusiv medlemsklub

Nimb Club er den eksklusive medlemsklub forbeholdt de få. Her skal skal man sende en motiveret ansøgning i håb om at blive godkendt og optaget. I ansøgningen skal man fortælle om sig selv og sine forventninger til medlemskabet. Når man har sendt en ansøgning vil man blive inviteret til en rundvisning, efterfulgt af en samtale for at få endeligt afklaret, om man er et match til den eksklusive medlemsklub.

Er men så heldig at blive optaget skal man være indstillet på at betale 2.500 kr. om måneden eller 25.000 kr. for et helt år. Herefter kan man tilgengæld kalde sig medlem af den eksklusive Nimb Club som er forbeholdt de få. Som medlem af Nimb Club har man adgang til Nimb Roof og Nimb Wellness, som normalt kun er forbeholdt hotellets gæster.

Nimb Club pool

Medlemsfordele hos Nimb Club

Som medlem har man adgang til Nimb Roof som er et 1300 m2 stort område på taget af Nimb, med en udendørs pool på 60 m2. Derudover er der poolbar og et loungeområde. Poolen er opvarmet og kan dermed bruges året rundt. Fra Nimb Roof har man udsigt over København og Tivoli. Man har også adgang til Nimb Wellness som er en 300 m2 stort afslapningslounge, marokkansk hamam, samt et fitness område. Hos Nimb Wellness er der også mulighed for at forskellige skønheds- og velværebehandlinger.

Udover adgang til Nimb Roof og Nimb Wellness har man som medlem en række andre fordele. Ens medlemskort fungerer som et guldkort til Tivoli som giver fri entré for sig selv og 4 ledsagere. Derudover har man håndklædeservice, 50% rabat på parkering udvalgte steder i nærheden af Nimb, invitationer til træningsmuligheder, eksklusive Nimb Club-tilbud, invitationer til medlemsevents og muligheden for at tage en gæst med på Nimb Roof.

I følge Nimb selv er der ikke tale om en medlemsklub der blot giver adgang til træningsfaciliteter og en pool. Men mere tale om et livsstilsvalg, hvor du prioriterer dit velvære og helbred i nogle lækre og eksklusive omgivelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *