Jacobsen Plus – et onlineunivers med design

Dette indhold er sponsoreret

Hos Jacobsen Plus finder du et hav af designikoner designet af store danske navne som eksempelvis Poul Henningsen og Hans J. Wegner, som blandt andet er kendte for de store designikoner ph bordlampe og y stol, som i dag er at finde i mange danske hjem. Jacobsen Plus er en familieejet organisation beliggende i Horsens, som har eksisteret siden 1929. Det er nu femte generation der driver møbelforretningerne, hvor kvalitet og lækkert design er i højsædet. 

Poul Henningsen – PH

Poul Henningsen har lavet et samarbejde med Louis Poulsen og må siges at være den mest betydningsfulde designer, Louis Poulsen har indgået samarbejde med, da hans arbejde er grundstenene for firmaets belysningsfilosofi. Sidenhen er de populære PH bordlamper blevet fast inventar i mange danske hjem, da den med sit tidsløse udtryk passer ind i enhver indretning. Hos Jacobsen Plus finder du et bredt udvalg af de smukke PH lamper, hvad enten du er på udkig efter pendel, gulvlamper, væglamper eller bordlamper. Lige nu er det ligeledes muligt at spare penge, såfremt du vælger at købe din PH lampe hos Jacobsen Plus, da nogle af de populære modeller er nedsat. Du kan læse meget mere om Poul Henningsen og hans historik via hjemmesiden, såfremt du er interesseret i at vide mere. 

Hans J. Wegner 

Hans J. Wegner er manden bag den ikoniske og verdenskendte Y-Stol CH24 Wegner, som blev fremstillet i 1949, og har været i konstant produktion siden. Den smukke stol har med sit elegante udtryk fundet vejen frem til manges hjerter, og sågar også udenfor Danmarks landegrænser. Så hvis du mangler nye spisebordsstole, eller blot er en af de mange, der har forelsket sig i det tidsløse design, så er det hos Jacobsen Plus muligt at designe sin egen stol på kryds og tværs af træsorter, behandlinger og farve af flet. Du kan nemlig vælge mellem flere forskellige træsorter, herunder ask, bøg, eg og valnød. Ligeledes kan du vælge mellem, hvilken overfladebehandling du ønsker, nemlig sæbe, lak, olie, hvidolie, rødbejdset eg, alt afhængig af hvilken træsort der falder i din smag. Slutteligt kan også fletten i stolens sæde, som i øvrigt flettes i hånden i papirgarn, fås i enten naturfarve eller sort. På denne måde er du altså sikret at ende med en stol, der passer til lige netop dit hjem. 

Husk at du lige nu tilmed kan spare hele 20% såfremt du tilmelder dig Jacobsen Plus’ nyhedsbrev via deres hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *