Disse steder byder på den mest overdådige brunch i København

Bedste brunch københavn

At gå ud og spise brunch i København er nok en af de bedste og mest hyggelige aktiviteter du kan lave. Der findes et hav af gode brunch steder i København og du kender sikkert allerede til mange af dem. Men nogle gange kræver livet lidt ekstra selvforkælelse og det kan du give dig selv ved at prøve en af disse steder vi har fundet frem, som ligger i skarp konkurrence med hinanden om at servere den mest overdådige brunch i København.

Brunch hos Nimb Brasserie

https://www.instagram.com/p/BwSXdtXhOV4/
Nimb brunch er noget alle burde prøve minimum én gang i deres liv. Det er indiskutabelt en af de bedste brunch oplevelser du kan få i København. Både når det kommer til kvaliteten af selve maden, men i særdeleshed også de flotte og unikke rammer i Nimb Brasserie. At nyde en god weekendbrunch hos Nimb en lørdag eller søndag formiddag er noget af det bedste du kan gøre for dig selv. Det er en gastronomisk oplevelse for sig og de smukke og afslappende omgivelser får dig til at gå et gear eller to ned i tempo og bare være til stede i nuet. Nimbs brunch består af en kombination af veltilberedte retter der serveres ved bordet og en stor og indbydende buffet hvor du kan finde et hav af lækkerier. Prisen for hele herligheden er 445 kr. og det er inklusiv et glas crémant, kaffe/te og juice.

Toldboden

https://www.instagram.com/p/B8gJVy-htlt/
Tolboden brunch er i særdeleshed en overdådig en af slagsen. Her kan du nyde en weekendbrunchbuffet i særklasse med en spektakulær udsigt lige til Københavns kanal. Brunchbuffeten anrettes på et langbord hvor der findes absolut alt hvad hjertet begærer. Det foregår hver lørdag og søndag helt fra kl. 9.30 til 15. Der er noget til enhver smag og et bredt udvalg til både kødelskere og vegetarer. Blandt retter kan der nævnes røræg, bacon, udvalg af danske oste, yoghurt med granola, røget laks, grillet dansk økologisk frilandsgris, grillet pølser, grillet kylling, sparerips, chili con carne og salater af sæsonens friske råverer. Brunchen er inklusiv et udvalg af varme og kolde drikkevarer. Slut af med det søde bord der indeholder både frugt, kage og pandekager. Prisen er 245 kr og man har sit bord i 2 timer. Man kan dog booke bordet i 3 timer i alt til 295 kr.


Læs også: Her finder du det bedste streetfood i København


The Union Kitchen

https://www.instagram.com/p/B85pyvJhMdu/
The Union Kitchen er beliggende centralt i København på den hyggelige sidegade Store Strandgade, der forbinder Nyhavn og Sankt Annæ plads. Her finder du et væld af lækre morgenmad- og brunch retter på menukortet. Dette er stedet du skal komme hvis du godt kan lide lækker og veltilberedt mad og god kaffe. Deres Brunch platte til 175 kr. er en overdådig en af slagsen og det du skal vælge hvis du gerne vil gå all-in og have dig en brunch oplevelse i særklasse. Her får du økologiske scrambled eggs, pølse, bacon, røget laks, 24 måneders lagret Comté ost, spinat, mini avocado toast, yoghurt med granola, mini vaffler med bær, frugt, mini croissant og brød. Hvis du ikke er til den helt store brunch omgang kan du også vælge andre morgenmad/frokostretter. Det kunne være en Croque Madame, Eggs benedict eller økologisk scrambled eggs på toast med avocado.

Mad & Kaffe

View this post on Instagram

Breakie breakie ☀️ By @shelbys.snacks

A post shared by Mad & Kaffe (@madogkaffe) on


Mad & Kaffe er stedet du skal komme hvis du ønsker en god gedigen brunch som du selv kan sammensætte. Konceptet er, at du vælger om du vil have 3, 5 eller 7 retter og herefter afkrydser hvilke retter du ønsker. Der kan vælges mellem et bredt udvalg af lækre brunch favoritter, herunder røræg, økologisk spejleæg, smørcroissant, sprødstegt dansk bacon, ostepølse fra Lejre med trøffelmayo & karse, koldrøget laks, avocado og meget meget mere. Hos Mad og Kaffe kan du ligeledes få rigtig god kaffe til nogle ganske fornuftige priser. Lyder det som noget for dig, så kan du finde Mad & Kaffe på både Vesterbro, Amagerbro og Frederiksberg. Brunch serveres både på hverdage og i weekenden. Mad & Kaffe er stedet du skal vælge hvis du gerne have en god men low-key brunch i København hvor der er kræset for detaljerne og serveres god kaffe til fornuftige priser.


Læs også: Guide: Spaophold i Sverige


Baryl

https://www.instagram.com/p/B817Y-6AkaV/
Baryl skal du vælge hvis du er på udkig efter en god solid vegansk/vegetarisk brunch i København, eller hvis du ønsker at prøve noget nyt, anderledes og sundt. Den økologiske café i hjertet af Østerbro serverer et væld af lækre tallerkener til både morgen, middag og aften. Morgen Baryl er en brunch tallerken hvor du kan vælge mellem Chiagrød, Skyr og vegansk risifruti. Herudover indeholder den avocadomad på ristet rugbrød med smilende æg, Laksemad på knækbrød og anretning af frisk frugt og nødder. Der er også en vegansk udgave, ligesom der er en variant hvis du er glutenallergisk. Til den mindre sult eller deler kan der vælges en snacker tallerken eller du kan bestille en delikat avocadomad med smilende æg. Baryl skal prøves. I hvert fald lige én gang.

d’Anglettere

d’Anglettere behøver vidst ingen introduktion eller forklaring på hvorfor den er havnet på denne liste. Brunch hos d’Anglettere eller nærmere betegnet Marchal som restauranten hedder, er vel nok Københavns både dyreste og mest eftertragtede brunch. 645 kr. pr. næse skal du af med og så skal du sidde klar ved tasterne én gang i kvartalet, når der bliver åbnet op for bordreservation for efterfølgende kvartal. Brunch hos d’Anglettere finder sted hver søndag i tidsrummet 12-15. Der venter lidt af en gastronomisk oplevelse fra Marchal, der da også kan pryde sig af en stjerne i Michelinguiden. Brunchen består af en kombination af en overdådig buffet og delikate frisklavede varme retter serveret ved bordet. Inklusiv er naturligvis juice, smoothie, kaffe og te, samt et glas champagne.

Hvad er dit favorit sted når der skal spises en overdådig brunch i København? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *