Sådan kan du gøre din træning sjovere

Badminton

Mangler du også lidt motivation til, hvordan du kan gøre din træning sjovere og dermed nemmere at tage dig sammen til? Der kan være mange grunde til, hvorfor din træning ikke er sjov. En af dem er selvfølgelig, at du ikke har fundet netop den træning, som du er helt vild med, og derfor har lyst til at tage til. Læs med her og find ud af, hvad du kan gøre for at gøre din træning sjovere i fremtiden.

Find en ny træningsform

Har du overvejet om den træningsform, du udfører, mon er den rigtige for dig? Måske elskede du din nuværende træningsform for et par år siden, da du begyndte, men nu er du begyndt at kede dig med den? Det er faktisk helt naturligt at kede sig med sin træning, hvis det er den samme, man har udført i lang tid. Kroppen vænner sig nemlig til den motion, du udfører, og derfor kan det være en god ide at udskifte sin træningen ofte. Måske løbetræner du meget nu. Så kan det for eksempel være sjovt at prøve noget, som slet ikke minder om løb. Det kan for eksempel være en holdsport eller noget boldspil som for eksempel badminton. Badminton er en rigtig sjov sport, alle kan spille. Det eneste det kræver er en makker, du kan spille imod og at finde et sted i nærheden af dig, hvor du kan låne en bane. Så kan du selvfølgelig overveje, om du vil investere i noget lækkert gear, som kan gøre sporten bedre for dig. Ellers kan du altid forsøge at leje både ketcher og bolde. Spillet bliver dog hurtigt meget bedre, når du har dit eget udstyr med dig.

Lidt har også ret

Husk at lidt træningen også har ret. Måske er din træningsglæde forsvundet, fordi du tænker for meget på, hvad den skal gøre for dig. Men du tænker sikkert ikke på, om den overhovedet er sjov. Prøv at lave din dagens træning til en lang gåtur med en god ven eller veninde, du ikke har snakket med længe. Lav et par kopper kaffe derhjemme eller køb et par på en cafe og nyd hinandens selskab, mens i går jeres tur. En simpel gåtur er nemlig ufatteligt god træning for hele din krop, da du både bruger benmusklerne på at komme fremad, og du bruger mavemusklerne, når du skal holde din overkrop oppe. Lidt har altså også ret her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *