SAS Business Class byder på høj komfort og masser af plads

sas business class

At flyve på SAS Business Class er den ultimative måde at rejse på. Her får du service i topklasse og den bedst tænkelige komfort. Det lækre bredde luksussæde gør din rejse yderst behagelig takket være indbygget massage i sædet, samt muligheden for, at slå sædet op så du kan sidde med benene strakt, eller sågar slår hele sædet ud til én stor seng.

Når du flyver på SAS Business Class kan du nyde inden take-off nyde et glas champagne og når flyet er i luften kan du fra en A la carte menu vælge et treretters måltid. Under flyvningen kan der også frit vælges fra den store buffet af fine vine, alkoholfri drikkevarer, samt frugt og snacks. Fra den gode HD-skærm kan du se et bredt udvalg af film og andet underholdning.

Inkluderet I SAS Business er Fast Track, Gratis lounge adgang og prioriteret boarding. I SAS Lounge kan du inden afgang nyde godt af et udvalg af drikkevarer og en bid mad til den lette sult. Du kan med fordel bruge loungen til at arbejde eller blot koble fra i behagelige omgivelser inden afgang.

Pris for SAS Business Class

Prisen for SAS Business Class kan selvfølgelig varierer alt afhængig af rute, sæson og tilgængelighed. Men det koster som regel et sted ml. 10.000 kr og 20.000 kr. for en SAS Business class billet pr. vej pr. person.

Opgrader til Business Class med point

Hvis du synes ovenstående er mange penge at ligge for en Business Class billet, så er en anden metode til at flyve business ved at købe en normal Economy billet og så forsøge at opgradere til en business ved hjælp af sine optjente point. Hos SAS fungerer det således, at du 48 timer inden afgang afgiver dit bud for, hvor mange point du vil betale for en opgradering. Du får efterfølgende og seneste 36 timer inden afgang svar på, om hvorvidt dit bud er blevet accepteret eller ej.

Køb Business Class billet med point

Det er også muligt at købe en bonus-rejse og betale for din Business Class billet udelukkende med point. Det kræver selvsagt en del point at kunne købe en Business Class billet, udelukkende med point. At købe en Business Class billet udelukkende med point koster ca. 200.000 point pr. vej pr. person. SAS holder sammetider diverse promotions hvor det er muligt at købe med point til en lavere pris. Det er værd at holde øje med.

Tilmeld dig SAS Eurobonus for at optjene point

Når du tilmelder dig SAS Eurobonus kan du optjene point som du kan bruge på netop Business Class opgraderinger eller at købe en Business Class billet udelukkende med point. Når du er medlem af Eurobonus optjener du selvfølgelig point når du flyver med SAS og alle partner flyselskaber. Derudover kan du tjene point på en lang række andre metoder.

Du kan ansøge om et SAS Eurobonus kreditkort så du optjener point på alle dine køb. Du kan også tilknytte dit eget kreditkort til Eurobonus så du optjener point hver gang du bruger dit kort hos en restaurant eller butik som er medlem af Eurobonus programmet. Derudover kan du optjene point på billeje, hotelovernatninger, bank og forsikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *