Smarte løsninger til små boliger

Smarte løsninger til små boliger

Dette indhold er sponsoreret.

Det kan være svært at få plads til alt i ens bolig – specielt når man bor i en lille lejlighed eller mindre hus. Det kan betyde, at man tit skal gå på kompromis med forskellige ting, som man ønsker i sin bolig. Det behøver dog ikke altid at ende med at man skal leve uden eksempelvis en sofa, opvaskemaskine eller køleskab. Der findes heldigvis mange gode løsninger, som passer perfekt til små lejligheder. Så hvis du vil have en smule inspiration til, hvordan du kan få mere ud af de kvadratmeter din bolig består af, så læs med her.  

Træt af at vaske op i hånden? Bordopvaskemaskinen er svaret! 

Hvis du også hader at vaske op i hånden, men der ikke er inkluderet en opvaskemaskine i din bolig, måske på grund af pladsmangel, så er en bordopvaskemaskine en fantastisk løsning for dig. I Harald Nyborg kan du finde et forskelligt sortiment, så du kan finde en bordopvaskemaskine, som passer til alle dine behov. Det er både praktisk, når det kommer til pladsmangel, og så er det langt mere behageligt end at skulle vaske i hånden. Så hvis du gerne vil slippe for en håndvask, som er fyldt med beskidte tallerkener, så prøv en bordopvaskemaskine. 

Møbler med mange funktioner 

Hvis pladsen kniber, kan det være fordelagtigt at vælge møbler, som har mere end blot en funktion. Det kan være alt fra stole med gemt opbevaringsplads under sig, til spejle med integreret tøjstativ. Når man kigger på multifunktionelle løsninger, er sengen specielt et møbel, som kan spare meget plads i en lille bolig. Specielt hvis man bor i en etværelses lejlighed eller blot lejer et værelse, kan en multifunktionel seng eller sovesofa være med til at spare en masse plads. Det kan for eksempel være en skabsseng, som kan pakkes væk i dagtimerne, så man stadig har plads til at invitere gæster på besøg, uden at få følelsen af, at man sidder i soveværelset. Der findes mange, smarte løsninger til møbler, som har mere end blot én funktion. 

Tænk i højderne

En god måde at indrette små værelser og rum er ved at tænke i højderne, og få udnyttet alt vægpladsen. Ved at få ting op fra gulvet giver det en illusion af at rummet er mere rummeligt. En rigtig god løsning er også, hvis muligt, at bygge en hems, på den måde kan man få hævet for eksempel sengen fra jorden, som er et af de møbler, som kræver allermest plads. Samtidig er en hems også en rigtig hyggelig løsning, som giver en følelse af at tilføje et ekstra rum til din bolig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *