Sneakertrends alle burde kende til

Sneakertrends

Dette indhold er sponsoreret

Når det kommer til sneakers er der mange forskellige retninger man kan vælge at gå. For mange er skoene den del af et outfit, som skal stå ud og være det, som folk lægger mærke til. Dog fungerer sneakers ofte som ankeret på et outfit. Det er dem, som holder styr på de forskellige dele af outfittet. Man kan sammenligne det med saucen i en ret – det er ofte den som binder de forskellige elementer sammen. 

Denne artikel ønsker at beskrive sneakertrends som alle burde kende til. Husk dog også, at det ikke altid er det mest komfortable fodtøj, hvis man har knyster. Hvis man døjer med knyster kan med fordel følge linket for at læse meget mere om hvordan man får det bedste fodtøj og hvordan man derudover behandler knyster. 

Chunky sneakers 

En af de sneakertrends som fulgte allermest i 10’erne var de chunky sneakers. Det ligger måske i ordet, men den chunky sneaker, er også ofte blevet kaldt for en ‘oversized’ sneaker. Med andre ord er det en sneaker, hvis pasform ser stor ud. Størrelserne er helt normale, og de passer, som de ville alle andre sneakers, men de er lavet til at så store ud. Disse sneakers har været vældigt populære til kvinder, da de kan sammensættes med en masse forskellige outfits, og de ofte er langt mere komfortable end ballerinasko eller hæle. For mænd har trenden mere været en mulighed for at gå væk fra skinny jeans og tætsiddende tøj, da chunky sneakers og skinny-fit ikke går sammen. 

Den formelle sneaker 

I takt med at nordisk minimalisme blev et kæmpe favorit over hele verden, og alt inden for design skulle være nedspillet, kom den formelle sneaker også mere frem. Den formelle sneaker er simpel i design, godt konstrueret og ofte lavet i læder. Den formelle sneaker er nem at finde alle steder, og den formelle sneaker – som faktisk ikke er en formel sneaker, men bliver brugt som en – er Stan Smith fra adidas. Den simple silhuet er god til alt, og kan bruges til et jakkesæt. Ellers er brands som Axel Arigato, Norse Projects og Common Projects kendt for deres formelle sneakers. 

Dad sneakers 

Mange husker hver gang Steve Jobs skulle præsentere det nyeste Apple produkt. Det blev gjort i klassiske blue jeans, turtleneck og et par far sko. I hans tilfælde var det altid New Balance, og hvis der er et sneakerbrand, der har taget verden med storm de seneste år – og er gået hen og blevet allemandseje – så er det New Balance. 

Den klassiske far sneaker er lidt som en oversized sneaker. Den er på mange måder klodset at se på, men samtidig funktionel og god i konstruktion. Dette gør også at mange vælger at gå med dad sneakers, da de kan bruges over lang tid og de altid er gode at gå i. Selve farverne brugt til disse silhuetter er ofte simple jordtoner, og hvis man finder et billede af sin far fra 90’erne eller start 00’erne er chancerne for at han har et par dad sneakers på stor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *