Få styr på indretningen og få dit drømmehjem

Få styr på indretningen

Dette indhold er sponsoreret

Skal du i gang med projekt indretning, synes du at dit hjem er lidt fladt og kedeligt eller kunne det godt trænge til en overhaling? så er du havnet det helt rette sted. Du har måske prøvet at bladre gennem de forskellige møbel og indretningskataloger eller set inspirationsbilleder på nettet, men du har ikke kunne ramme den samme atmosfære som du får fra billedet. Det kan være utroligt irriterende, at et billede virker mere inspirerende, hjemligt og hyggeligt end dit eget hjem gør. Men frygt ej det er der råd for og det kan være meget små ting du skal have fokus på. Bliv klogere her i denne artikel og få et hjem der bliver til dit hjem, ved at følge rådene du får her.

Få styr på idéerne og de store møbler – et rundt sofabord kan skabe et godt flow i indretningen

Når du skal indrette dit hjem, så er det vigtigt at du først får styr på idéerne. Det kan være du har så mange forskellige oppe i hovedet, at det kan være svært at finde den røde tråd. Ja det er da flot med en stue i shabby chic design, men det matcher ikke til et køkken i fransk landstil. Få styr på det overordnet indtryk du ønsker at skabe, det kan enten være stilmæssigt eller et tema, som for eksempel et farvetema. Når dette er på plads, så er det de store ting du skal have fokus på. Ønsker du en stor flyder sofa i stuen, som hele familien kan være i eller skal den være lille og elegant? Store møbler kan til sin vis være rare at have, men det kan også gøre hjemmet meget kompakt. Her kan du skabe et flow med mindre møbler, som for eksempel et rundt sofabord. 

Hav fokus på detaljerne

Du kan købe et rundt sofabord, som passer til dig og din stil. Når basen og de store møbler er på plads, så er det her du kan have fokus på detaljen. Ligesom du kunne gøre med et rundt sofabord, til den tunge sofa så kan du også blødgøre det lidt med feminine detaljer. Et rundt sofabord er i forvejen en feminin detalje, men et par pyntepuder ville ikke være til at kimse af. Desuden ville du kunne dekorere et rundt sofabord med fede detaljer som bloklys eller en serveringsbakke med fine detaljer på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *