Tre ting du kan lave i lufthavnen når flyet er forsinket

lufthavnen

Dette indhold er sponsoreret

Vi kender alle følelsen af at se de røde bogstaver på tavlen over flyafgange i lufthavnen, hvor der står at ens fly er forsinket. Det er aldrig fedt at få at vide, at ens fly er forsinket. Flyforsinkelse er altid træls, især fordi man ofte enten har været undervejs i lang tid, eller også ser man frem til at være undervejs i lang tid, og en flyforsinkelse vil bare forøge, hvor lang tid, man kommer til at være undervejs. Desværre er der ikke så meget, som man selv kan gøre, når man står i sådan en situation. Der er ikke andet at gøre end at acceptere det, og så få det bedste ud af de timer, man lige pludselig har at bruge i lufthavnen. Derfor har vi lavet en guide til tre gode ting, du kan lave i lufthavnen.

Gå en tur

De fleste lufthavne er faktisk ret store, og man vil hurtigt kunne få en hel del skrift ind. Så hvis du alligevel har et par timer, du skal have til at gå i en lufthavn, så kan du lige så godt bruge tiden på at gå en tur rundt i lufthavnen. Der er flere gode grunde til at bruge tiden på at gå en tur rundt i lufthavnen. For det første så kommer du nok til at sidde stille mindst et par timer, når du kommer på flyet. Det kan derfor være en god ide at få bevæget sig lidt inden. Derudover så gør lidt motion altid godt, og mange studier viser, at motion gør en gladere. Det kan derfor være, at en gåtur, selvom det bare er rundt i lufthavnen, ville kunne løfte lidt på humøret, selvom det er træls at være forsinket. 

Shopping

Mange lufthavne har et overraskende stort udvalg af shopping, og du kan faktisk finde mange gode butikker i lufthavnen. Der er endda nogle ting, som du ofte kan finde billigere i lufthavnen end du vil kunne finde dem i en butik, hvor du kommer fra. Så hvis du alligevel har noget tid, som du skal have slået ihjel, hvorfor så ikke tage en lille shopping tur rundt i lufthavnen? Det kan være, at du mangler en ny duft, så kan du bruge tiden på at finde den perfekte nye duft. Det kan også være, at da du pakkede, fandt ud af at du faktisk ikke har nogle bikinier, som der passer dig. Så kan du bruge tiden på at finde en bikini, der passer dig. På den måde er du også klar til at springe direkte i poolen, når du endelig når frem.

Tag en lur

Det skader aldrig at tage en lur. Ofte så skal man tidligt op eller også så skal man rejse sent, når man skal flyve. Man kan derfor hurtigt ende op med at være ret træt. Det kan også have en indflydelse på ens humør. Så selvom det er træls at være forsinket, så kan det være, at det bliver lidt mindre træls efter man har taget en lur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *