Tre boligtrends fra 2020

Bolig trends fra 2020

Dette er sponsoreret indhold

I 2020 er der sket mange ting. Pandemier og sexisme har været emner, der har fyldt meget blandt danskerne. Men 2020 har også bragt flere boligtrends med sig, og denne artikel vil kigge nærmere på tre af disse trends. Det kan også være en god idé at få poleret vinduerne ovenpå det hårde efterårsvejr, klik på vinduespolering Greve for at læse mere. Måske har efteråret også sat sine spor på terrassens fliser og trænger til en kærlig omgang. Du kan læse mere om fliserens, ved at følge linket. 

Mal hjemmets rum

Den farverige boligtrend, med malede vægge i alle hjemmets mange rum, henvender sig til de boligejere, der ikke er bange for at mixe farver og former. Nogle af de maling-trends der har været for 2020, har blandt andet være modige og glade farver samt bløde og støvede pasteller. 

De modige og glade farver kan eksempelvis være gennemgående farver som gul og lyserød med en kombination af stærke og kraftige farver. De stærke og kraftige farver behøves ikke at være på væggene, men kan eventuelt være i form af møbler og accessories. 

De bløde og støvede pasteller, er præget af mindfulness, feminitet, renhed og bæredygtighed. Disse farver bliver ofte brugt sammen med bløde former og eventuelt i kombination med møbler med metalliske overflader. Ønsker du et mere eksklusivt udtryk, kan du tilsætte mørke og dybe farver sammen med de fine pasteller. 

Giv hjemmet et personligt præg med en billedvæg

En stor boligtrend, som er set på både Instagram og Pinterest, er billedvæggen. Det kan være svært at skabe den perfekte billedvæg i første forsøg, men prøv dig frem og se hvad der passer til lige netop din stil. Du kan mixe og matche med private billeder, malerier og plakater.

Billedvæggen er et godt dekorativt element og er en god måde at give dit hjem et mere personligt præg. 

Skab et unikt hjem ved at købe genbrug

Miljø og klimaforandringer har længe været et stort samtaleemne blandt danskerne. Vi vælger derfor også i større grad at købe mere bæredytige møbler og designs. Mange boligejere finder nu deres møbler på enten auktion eller køber genbrugsmøbler af privatpersoner på nettet.

Du kan nemt give genbrugte møbler eller accessories nyt liv, det kræver bare lidt knofedt og eventuelt en omgang maling. Genbrug og bæredygtige møbler er ikke kun godt for miljøet og klimaet, men er også med til at give et mere personligt “touch” på hjemmet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *