Vasketøjsposer: Her er de flotteste vasketøjsposer til enhver smag

Vasketøjsposer

På udkig efter en vasketøjspose? Så giver vi dig her inspiration til 6 af de flotteste vasketøjsposer. Der burde være lidt til enhver smag. Vasketøjsposer er praktiske, da de kan indeholde en hel del vasketøj og så kan de foldes sammen og gemmes væk når de ikke er i brug. De fleste vasketøjsposer har en tyk bund som gør, at de kan stå oprejst uden problemer, alternativt kan man med fordel hænge den på en krog ude på badeværelset. Måske er det på tide at få udskiftet din gamle blå IKEA vasketøjspose og få den erstattet med en i et flottere design der kan indgå som en del af din indretningsstil. Læs videre for at se vores bud på flotte vasketøjsposer til enhver smag.

House Doctor Vasketøjspose (stribet)

1 af 6

Pris: 100 DKK / KØB HER

Vasketøjspose fra House Doctor med horisontale sorte striber. Enkelt og stilfuldt design som passer til de fleste badeværelser. To hanke så posen er let at bære og flytte rundt på, eller hænge på væggen. Fast i bunden så den står solidt og stabilt på jorden. Prisen er god i forhold til kvalitet, design og funktionalitet. Et godt køb hvis du ønsker en flot vasketøjspose til en fornuftig pris. Måler 40 cm i diameter og 50 cm i højden. Fremstillet i 37,5% Bomuld, 40,4 % Polyester og 22,1 % Rayon.

Bigso Box Vasketøjspose (grå)

2 af 6

Bigso Box of Sweden Vasketøjspose

Pris: 229 DKK / KØB HER

Flot grå vasketøjspose med sorte læderhåndtag der gør posen nem og behagelig at bære rundt på. Plads til meget vasketøj og også god til sengetøj eller tæpper. Flot og stilrent design. Neautral men elegant i udtrykket og er god til at have stående fremme eller hængende på væggen. I god kvalitet og fremstillet i slidstærkt polyester. Fornuftig pris og man bør kunne have den i lang tid. Måler 40 cm i diameter og 50 cm i højden.

House Doctor Vasketøjspose (firkanter)

3 af 6

House Doctor vasketøjspose

Pris: 100 DKK / KØB HER

Denne vasketøjspose fra House Doctor har tynde sorte striber, der danner firkanter som giver posen et elegant og let udtryk. Designet passer ind i en skandinavisk og minimalistisk indretningsstil. Posen er et fund til prisen og et godt køb hvis du ønsker at opgradere dit badeværelse med en flot og stilren pose til dit vasketøj. Posen er belagt indvendig, så den er nem at gøre ren. Måler 40 cm i diameter og 50 cm i højden. Fremstillet af 37,5% Bomuld, 40,4 % Polyester og 22,1 % Rayon.

Uashmama Positano (grå)

4 af 6

Italiensk vasketøjspose fra Uashmama

Pris: 500 DKK / KØB HER

Er du på udkig efter en vasketøjspose der skiller sig ud fra mængden og udstråler bæredygtigt design, så er denne et godt bud. Det Italianske mærke Uashmama står bag denne Positano vasketøjspose og den er således både designet og produceret i Lucca, Italien. Den er fremstillet i bæredygtigt papirligende materiale som minder lidt om læder. Posen er af høj kvalitet og meget slidstærk og robust. Den kan meget smart lukkes sammen foroven og snørres til.

Vasketøjspose Laundry

5 af 6

Laundry vasketøjspose

Pris: 400 DKK / KØB HER

Vasketøjspose fra Bloomingville i høj kvalitet produceret i 100% bomuld. Lys grå i farven og med påtrykt tekst “Laundry” på forsiden. Den er let og rummelig og har 2 gode hanke så den er nem at transportere rundt. Kan lukkes til for oven så vasketøjet ikke er synligt. Passer godt ind til de fleste badeværelser. God vasketøjspose i en høj kvalitet. Kan holde i mange år.

Ferm Living Vasketøjspose

6 af 6

Ferm living vasketøjspose

Pris: 499 DKK / KØB HER

Flot vasketøjspose i nordisk design fra danske Ferm living. Grafisk i sit udtryk med de små firkanter. Kraftig og lækker i kvaliteten. Kan stå solidt på gulvet eller hænges på væggen. Har lækre håndtag i læder som gør posen behagelig at bære rundt på. Lavet i 100% økologisk bomuld. Denne vasketøjspose fra Ferm Living vil pryde badeværelset med sit minimalistiske og skandinaviske design.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *